Archief december 2017

oktober - november - december

Verslag Haagse Hopjes Herfstvakantie activiteit

Op woensdag 18 oktober op Wijkpark Transvaal

Als je aan 'midden' oktober denkt, denk je meestal niet gelijk aan buitenspelen. Bij de Haagse Hopjes denken wij daar wel aan. Wij houden elk jaar in de herfstvakantie een grote Herfstactiviteit op het Wijkpark Transvaal. Zo hebben we ook dit jaar weer een succesvolle herfstactiviteit georganiseert. Met, geloof het of niet, enkele instructeurs in korte broek. De bezoekers liepen veelal in t-shirts en er zijn zelfs zonnebrillen geconstateerd. Maar niet alleen de instructeurs hebben genoten van deze dag. De kinderen al helemaal. De 800 kinderen die een bandje hadden, hebben zich op talloze activiteiten kunnen vermaken.

Nieuws

Abdijkerk: Orgelconcerten bij kaarslicht

BACH BIJ KAARSLICHT in de Abdijkerk te Loosduinen
De Orgelconcerten bij kaarslicht hebben in 2017 als thema Bach. Zoals te doen gebruikelijk zijn weer een drietal topartiesten bereid gevonden de drie concerten in te vullen: onze landgenoten Anna Karpenko en Gijsbert Kok alsmede Winfried Bönig, de organist van de Dom te Keulen. Kaarten à €10 zijn verkrijgbaar aan de kerk (er is geen voorverkoop) en er is ook een passe-partout verkrijgbaar voor €20. Een fraai programmaboekje en een drankje na afloop is inbegrepen.

4 november 2017, 15.30 uur
Anna Karpenko (Moskou/Den Haag)
11 november 2017, 15.30 uur
Winfried Bönig (Keulen, Dom)
18 november 2017, 15.30 uur
Gijsbert Kok (co-titulair Abdijkerk)

Lees verder: www.abdijkerk.info

Wild Ponies

Donderdag 23 november 2017
Wild Ponies bestaat uit Doug (gitaar) en Telisha (bas en vocals) Williams, voor deze tour aangevuld met multi-instrumentalist en vocaliste Katie Marie op percussie, mandoline en gitaar. Een opzwepend trio uit Nashville, met originele muziek en teksten, divers, super-professioneel,  onderhoudend, melancholisch, onthutsend… alle facetten die het leven maken tot wat het is. Sinds hun eerste optreden in onze Concertreeks, alweer een aantal jaren terug, hebben ze verschillende CD’s uitgebracht en zijn ze doorgestoomd naar die selecte groep van artiesten die in heel erg hoog aanzien staan bij hun collega artiesten en bij het publiek steeds bekender aan het worden is. Het wordt een heerlijk avondje genieten bij deze geweldige artiesten.

Lees verder: www.musemix.com