• header-add

Haags Orgel Kontakt (HOK)

Komende activiteiten

Haags Orgel Kontakt (HOK)

NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2020

In de maand FEBRUARI worden een viertal Lunchpauzeconcerten afgewisseld door een middagconcert. Alvast veel luisterplezier gewenst.

Lunchconcerten FEBRUARI
Lunchconcerten zijn er in de Kloosterkerk (5 en 19 febr.) en Gotische zaal (12 en 26 febr.) Deze Lunchconcerten beginnen steeds om 12.45 uur en zijn gratis toegankelijk.

Middagconcert(en) FEBRUARI
In de Lutherse Kerk is op 15 feb. een orgelconcert waarin de bekende Amsterdamse organist Leo van Doeselaar het orgel zal bespelen. Aanvang 15.30 uur

Voorproefje concerten MAART
In MAART staan opnieuw 4 lunchpauzeconcerten geprogrammeerd (kloosterkerk: 4 en 18 mrt. en Gotische zaal: 11 en 25 mrt.) Op 21 maart, de geboortedag van J.S. Bach, is er een bijzonder concert in de in de Lutherse Kerk. Dit concert vangt aan op een bijzondere (naar Bach verwijzende) tijd: 21:38 uur (2=B, 1=A, 3=C, 8=H)


HOK Infoboekje en HOK-folder
Voor beknopte informatie over de HOK-locaties en -orgels is het HOK-infoboekje 2017-2020 beschikbaar. Gratis verkrijgbaar op iedere HOK-locatie, Openb. Bibliotheek, VVV, enz.

De HOK-folder 2020, met alle avond-, middag- en lunchconcerten in 2020 is binnenkort beschikbaar. En zal dan weer voor u klaarliggen bij alle HOK-locaties en op veel andere plekken. Neem er gerust een extra mee voor uw buren, kennissen of vrienden.

Website HOK
Voor meer uitgebreide en actuele informatie over concerten, concertgevers, concertorgels en -locaties kunt u terecht op de website van het HOK: www.haagsorgelkontakt.nl

Facebook
Het HOK is ook actief op Facebook! Ga naar: (www.facebook.com/haagsorgelkontakt) en ‘like' ons.

Bron: haagsorgelkontakt.nl | 29jan20