• header-add
logo

Concertreeks

Musemix Concertreeks

Musemix Concertreeks
Bron: Musemix | Foto: Rodney Bursiel | 9feb20

Peter Mulvey

We zijn heel blij dat we bij de 'Wij Weimar' mogen blijven voor onze kleinere concerten - dat is zeker geen synoniem voor 'minder kwaliteit', integendeel misschien wel, alleen weten we uit ervaring dat er minder mensen op af zullen komen. En we zijn natuurlijk ook heel blij dat we bij 'DC Copernicus' terecht kunnen voor onze 'grotere' concerten, waar we hopen dat er minimaal 60 man zullen komen. Het organiseren van concerten blijft geld kosten en we zitten aan het begin van een nieuw jaar, dus dit is ook weer de tijd dat ik jullie vraag om sponsor te worden van de Musemix Concertreeks, zodat we door kunnen blijven gaan.
Als je wilt bijdragen aan het doorgaan van deze reeks, stuur dan even een mailtje en dan stuur ik de nodige informatie aan je op: DonerenConcertreeks@musemix.com

En dan waar het om draait bij de Musemix Concertreeks: de concerten:
PETER MULVEY
donderdag 5 maart 2020 om 20.00 uur in de Wij Weimar.

Reserveringen via: concertreeks@musemix.com

Peter Mulvey is zoveel meer dan een singer-songwriter, hij is een analytisch denker, een amateur astrofysicus, een politiek beest, een fietser, een gitaarspeler par excellence, een TED-talker, een man met een enorme dosis humor en groot intelligent vermogen, en al deze eigenschappen, vermengd nog met een dosis bescheidenheid en zelfspot, zorgen ervoor dat zijn shows een aaneenschakeling zijn van een gamma van emoties, wat weer garant staat voor een hele geweldige avond.

In 2017 waren er een aantal ontwikkelingen waardoor Mulvey de winter doorbracht in het lege huis van een vriend in Fort Atkinson, een klein stadje in het Midwesten van de VS. Alleen en verdwaald midden in zijn leven, wandelde hij elke dag uren lang langs het bevroren moeras van de rivier de Bark en door de winterse eiken-savanne in de buurt; soms met vrienden maar meestal alleen.
De songs kwamen binnen, op een beetje vreemde, maar levendige en snelle manier.
's Nachts schreef hij op wat hij die dag gehoord had. Deze songs werden zijn nieuwe plaat, 'There Is Another World', een levendig droomlandschap van fantasierijke, haiku-achtige auditieve schetsen, waarbinnen veel boeiende, beklijvende en ook lieve songs te vinden zijn.

Het optreden van Peter Mulvey vindt plaats in het 'wijklaboratorium' van Wij Weimar, op de hoek van de Weimarstraat en de Noorderbeekdwarsstraat.
Dit concert zal de vorm hebben van een huisconcert, dus met minimale versterking, de bar zal bemand worden door vrijwilligers en het zal ook misschien wel een beetje schuiven zijn met stoelen. Er is plek voor maar 30 man of zo, dus meld je vooral aan; als het drukker gaat worden zullen we gaan werken met een wachtlijst.

Deuren gaan open om 19.30 uur.
Kaartjes zijn €20,- p.p., inclusief een consumptie, en worden op de avond zelf cash afgerekend, zodat de artiest aan het eind van de avond kan worden uitbetaald.
Reserveringen worden erg op prijs gesteld, want dat vergemakkelijkt de organisatie.
Maar natuurlijk is het ook erg leuk als mensen op goed geluk binnen komen lopen.
Reserveringen via: concertreeks@musemix.com

Website Peter Mulvey >>
Peter Mulvey op Youtube >>
Peter Mulvey op Facebook >>

Musemix >>

Schrijf ook de volgende datum alvast op in de agenda:
Zondag 29 maart 2020: The Orphan Brigade (locatie DC Copernicus - Daguerrestraat 16, Den Haag),
concert begint om 16.00 uur!
Een samenwerkingsverband van Ben Glover, Neilson Hubbard & Joshua Britt, 3 belachelijk getalenteerde artiesten