• header-add
logo

Nieuwtjes over Musemix artiesten!

Musemix Concertreeks
Bron: Musemix | 27apr20

Nieuwtjes over Musemix artiesten en andere!

Corona Concert Classics presents Malcolm Holcombe
Zondag 26 april om 21.00 hrs EDT = 3 uur 's ochtends op Maandag 27 april.
Maar de link zal wel even blijven neem ik aan: Corona Concert Classics

Eliza Gilkyson doet nu elke vrijdag avond een show die streamt via haar Facebook pagina. Afgelopen vrijdag was de titel van de show: Songs of Comfort and Consolation en deze show is via deze link terug te luisteren: Eliza Gilkyson's “SONGS FOR THE EARTH.”, 24 April 2020 om 00.30 uur (dus eigenlijk maandag ochtend heel vroeg!!)

Chris Smither heeft op zijn Facebook pagina wat livestreams gezet waarmee hij organisaties voor artiesten helpt. Er zitten een aantal heerlijke liedjes tussen en links naar andere artiesten ook: Chris Smither Facebook pagina

Ben Glover doet elke dinsdag en donderdag avond de z.g. 'Shelter Sessions': 15 minuten live muziek met verzoekjes die van over de hele wereld binnen komen. Elke dinsdag en donderdag avond om 22.30 uur Europese tijd.
Link: Ben Glover's The Shelter Sessions - live from Nashville, TN
Komende zondag is Ben Glover te gast bij een internet sessie met Mary Gauthier:
Mary Gauthier Live Stream w/ Ben Glover
Sun 14:00 CDT = 21.00 hrs European time!

Peter Snel stuurde mij deze link: de shows van Signaturesounds, met Birds of Chicago, Slaid Cleaves, Jeffrey Foucault, Kris Delmhorst en Chris Smither. signaturesounds.com/homesessions
Ook met verzoek om te doneren, maar het hoeft niet.

Via Americana Highways delen een heleboel artiesten hun muziek met liefhebbers over de hele wereld. Van Malcolm Holcombe, tot Eric Brace, tot Brock Zeman en vele andere artiesten. Met links die blijven staan zolang de crisis doorgaat.
De kalender is via deze link te vinden!

Paste Magazine heeft op hun site heel veel live shows staan, geen Musemix artiesten maar wel een aantal hele bekende grote namen. En hun archief is gigantisch! Leuk zoeken!!!

Er komen ook een aantal nieuwe CD's uit, van Michael McDermott en van The Reverend Shawn Amos & The Brotherhood, ook van Lucinda Williams en er zullen er nog wel veel meer zijn...... Dus mocht je informatie hebben die je wil delen met deze mailinglijst, stuur me die dan toe, dan zal ik zien of ik die mee kan nemen. Ik heb het idee dat ik er een paar vergeten ben, maar we hebben nog in ieder geval tot 20 mei!

Blijf veilig, blijf gezond, was je handen, houdt fysieke afstand, maar blijf wel dichtbij! Wees voorzichtig voor jezelf en voor anderen!

Aanmelden voor de nieuwsbrief kan gewoon in een mailtje via deze link.
Wil je op de hoogte gesteld worden van nieuws over Musemix Concerts? Aanmelden voor de nieuwsbrief kan gewoon in een mailtje via deze link. Het wordt erg op prijs gesteld als je onze concertinformatie door wilt sturen aan familie, bekenden, collega’s, vrienden en iedereen waarvan je denkt dat ze zoiets leuk zouden vinden en ook wel een keertje zouden willen meemaken. Als je de nieuwsbrief niet meer wil ontvangen, dan kan je via de link onderaan de mail jezelf afmelden. Ook kan je daar eventuele naam- of emailadres wijzigingen doorgeven.