• header-add
logo

Informatie uitvoeringen

2018

Kloosterkerk
Bron: kunstcentrum-kloosterkerk.nl | 16feb20

Pauzeconcert

Het eerstvolgende pauzeconcert is op woensdag 19 februari. Hans Woudenberg, cello piccolo en Geerten van de Wetering, orgel voeren werken uit van Walther, Telemann en Bach. De cellopiccolo is gebouwd door Neuner und Hornsteiner (Mittenwald ± 1870).
De stemming van dit instrument is een kwint hoger dan die van de normale cello, of wel exact een octaaf lager dan de viool.
Aanvang 12.45 uur.
Stichting Kunstcentrum Kloosterkerk, Lange Voorhout 4, 2514 ED Den Haag

Lees verder: kunstcentrum-kloosterkerk.nl >>

Musemix Concertreeks

Musemix Concertreeks
Bron: Musemix | Foto: Rodney Bursiel | 9feb20

Peter Mulvey

We zijn heel blij dat we bij de 'Wij Weimar' mogen blijven voor onze kleinere concerten - dat is zeker geen synoniem voor 'minder kwaliteit', integendeel misschien wel, alleen weten we uit ervaring dat er minder mensen op af zullen komen. En we zijn natuurlijk ook heel blij dat we bij 'DC Copernicus' terecht kunnen voor onze 'grotere' concerten, waar we hopen dat er minimaal 60 man zullen komen. Het organiseren van concerten blijft geld kosten en we zitten aan het begin van een nieuw jaar, dus dit is ook weer de tijd dat ik jullie vraag om sponsor te worden van de Musemix Concertreeks, zodat we door kunnen blijven gaan.
Als je wilt bijdragen aan het doorgaan van deze reeks, stuur dan even een mailtje en dan stuur ik de nodige informatie aan je op: DonerenConcertreeks@musemix.com

En dan waar het om draait bij de Musemix Concertreeks: de concerten:
PETER MULVEY
donderdag 5 maart 2020 om 20.00 uur in de Wij Weimar.


Lees verder >>

Haags Orgel Kontakt (HOK)
Bron: haagsorgelkontakt.nl | 29jan20

NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2020

In de maand FEBRUARI worden een viertal Lunchpauzeconcerten afgewisseld door een middagconcert. Alvast veel luisterplezier gewenst.

Lunchconcerten FEBRUARI
Lunchconcerten zijn er in de Kloosterkerk (5 en 19 febr.) en Gotische zaal (12 en 26 febr.) Deze Lunchconcerten beginnen steeds om 12.45 uur en zijn gratis toegankelijk.

Middagconcert(en) FEBRUARI
In de Lutherse Kerk is op 15 feb. een orgelconcert waarin de bekende Amsterdamse organist Leo van Doeselaar het orgel zal bespelen. Aanvang 15.30 uur

Lees verder >>