• header-add
logo

Informatie uitvoeringen

2020

De Vrije School Den Haag
Bron: kunstcentrum-kloosterkerk.nl | 27mrt20

Kooruitvoering

In verband met de Corona-maatregelen zullen ook de pauzeconcerten in april en mei in de Kloosterkerk niet doorgaan.
De stichting is zich aan het oriƫnteren op een alternatieve oplossing voor deze concerten, bijvoorbeeld het live streamen van deze pauzeconcerten via de website. Wanneer we dit kunnen gaan realiseren, hoort u daar natuurlijk meer over.

Organist van de Kloosterkerk en tevens artistiek adviseur van de stichting, Geerten van de Wetering, componeert momenteel Three Songs (voor sopraan en orgel), voor de ochtendgebeden in de Kloosterkerk die momenteel (in kleine kring) op de zondagen plaatsvinden. U kunt via zijn website de nieuwe creaties beluisteren: twee opnames van de stukken staan er reeds op, vanaf komende zondagmiddag zal ook de derde van de Three Songs daar te beluisteren zijn. Hopelijk kan deze nieuwe muziek, geschreven voor deze muziekarme periode, u als muziekliefhebber toch wat opbeuren! Door op deze link te klikken komt u bij de opnames.
Tevens zal vanmiddag (donderdag) rond 17.30 uur een interview met Geerten van de Wetering te beluisteren zijn op Radio 4 over de Three Songs.

kunstcentrum-kloosterkerk.nl >>

Haags Orgel Kontakt (HOK)

NIEUWSBRIEF APRIL 2020

Het corona-virus houdt ons ook maand APRIL nog in de greep.
Toen het begon eind vorig jaar ergens in China leek het allemaal nog ver weg en niet voor ons van toepassing. Maar de wereld is toch kleiner dan we doorgaans denken en inmiddels is er sprake van een wereldwijde crisis, ook in Nederland. En we weten nog niet hoelang het zal duren.

De maatregelen die de overheid heeft afgekondigd lopen voorlopig tot 1 juni. Tot die tijd zijn bijeenkomsten -en dus ook concerten- niet toegestaan en wordt iedereen aangeraden zo veel mogelijk binnen te blijven.

Lees verder >>