Nieuws

Abdijkerk: Orgelconcerten bij kaarslicht

BACH BIJ KAARSLICHT in de Abdijkerk te Loosduinen
De Orgelconcerten bij kaarslicht hebben in 2017 als thema Bach. Zoals te doen gebruikelijk zijn weer een drietal topartiesten bereid gevonden de drie concerten in te vullen: onze landgenoten Anna Karpenko en Gijsbert Kok alsmede Winfried Bönig, de organist van de Dom te Keulen. Kaarten à €10 zijn verkrijgbaar aan de kerk (er is geen voorverkoop) en er is ook een passe-partout verkrijgbaar voor €20. Een fraai programmaboekje en een drankje na afloop is inbegrepen.

4 november 2017, 15.30 uur
Anna Karpenko (Moskou/Den Haag)
11 november 2017, 15.30 uur
Winfried Bönig (Keulen, Dom)
18 november 2017, 15.30 uur
Gijsbert Kok (co-titulair Abdijkerk)

Lees verder: www.abdijkerk.info

Uniek cultureel festival MuteSounds

Zaterdag 28 oktober vormt de Pier in Scheveningen het decor van een gratis festival met een bijzondere insteek. MuteSounds is namelijk het enige culturele festival in Nederland dat volledig toegankelijk is voor doven en slechthorenden. Het festival draait bovendien om activiteiten die dove en horende bezoekers met elkaar in contact brengen.

Voor horende bezoekers is het MuteSounds festival een bijzondere ervaring en een prikkeling voor alle zintuigen. Muziekoptredens worden ondersteund door signdancers, workshops worden begeleid door gebarentolken, het rondlopend entertainment legt de focus op interactie zonder te spreken en bij iedere bar kan je een biertje bestellen in gebarentaal.

Lees verder: www.mutesounds.nl

Wild Ponies

Donderdag 23 november 2017
Wild Ponies bestaat uit Doug (gitaar) en Telisha (bas en vocals) Williams, voor deze tour aangevuld met multi-instrumentalist en vocaliste Katie Marie op percussie, mandoline en gitaar. Een opzwepend trio uit Nashville, met originele muziek en teksten, divers, super-professioneel,  onderhoudend, melancholisch, onthutsend… alle facetten die het leven maken tot wat het is. Sinds hun eerste optreden in onze Concertreeks, alweer een aantal jaren terug, hebben ze verschillende CD’s uitgebracht en zijn ze doorgestoomd naar die selecte groep van artiesten die in heel erg hoog aanzien staan bij hun collega artiesten en bij het publiek steeds bekender aan het worden is. Het wordt een heerlijk avondje genieten bij deze geweldige artiesten.

Lees verder: www.musemix.com