• header-add
logo

Nieuws over dierenwelzijn

Dierenambulance Den Haag
Bron: Het Knagertje | 5jun19

Opvang knaagdieren

Het Knagertje is een stichting waarvan de vrijwilligers zich al sinds 1996 op een professionele manier volledig inzetten voor knaagdieren en konijnen.
Dat houdt in, voor knaagdieren en konijnen die op straat gezet zijn of door omstandigheden weg moeten bij hun eigenaar.
Deze dieren komen bij ons in de opvang terecht. Wij proberen een nieuw tehuis te vinden, want ook deze dieren hebben recht op een goed tehuis.
www.knaagdierenopvang.org >>

Dierenambulance Den Haag
Foto: Dierenambulance Den Haag | 23apr19

Koningsdag, ook voor de dieren

Ook dit jaar zijn onze PR vrijwilligers tijdens Koningsdag weer te vinden op het Belgischeplein in Scheveningen. Kom een kijkje nemen in onze dierenambulance en een praatje maken over ons werk. We vertellen je graag hoe alles in zijn werk gaat bij ons.
Dit Koningsdagfeest wordt als vanouds georganiseerd door de Scouting Sint Jorisgroep 5 en de Oranje Commissie. Er kan overal met fiches betaald worden en er is op en rond het podium een uitgebreide programmering met o.a. een Playback show, break dance battle, live Street Art demonstratie en een Koningsbingo.
Het Belgischeplein wordt ieder jaar weer omgetoverd tot een een bruisend feestplein met een klimwand, springkussen, ballenbad, clownsexpresse en de bekende rodeostier. Maak een ritje met het treintje, laat je schminken, speel Oudhollandse spelletjes en toon je spierballen bij het touwtje trekken en de kop van Jut.
Lees verder: www.dierenambulancedenhaag.nl >>